Möglig lägenhet svt

Mögel och fukt totalförstörde lägenhet i Malmö – SVT Nyheter

Mögel och fukt totalförstörde lägenhet i Malmö | SVT Nyheter

29 mars 2021 — Mögel och fukt har totalförstört en lägenhet i Rosengård. Hyresgästen var bortrest i nästan tio månader och anmälde skadan när han kom hem.

Mögel och fukt har totalförstört en lägenhet i Rosengård. Hyresgästen var bortrest i nästan tio månader och anmälde skadan när han kom hem. Det blev en chock för hyresvärden.

lägenheten på Rosengård blev rikskänd – SVT Nyheter

Från mögelkaos till ljust och fräscht – lägenheten på Rosengård blev rikskänd | SVT Nyheter

16 okt. 2021 — SVT Nyheter Skåne har tidigare rapporterat om hur fukt och mögel totalförstörde en lägenhet i Rosengård, en artikel som lästs över 300 000 …

Han förlorade hyreskontraktet eftersom lägenheten var täckt av mögel. Nu har lägenheten renoverats och hyresgästen har fått tillbaka lägenhetsnycklarna – i väntan på att målet ska avgöras.

Hyresgäst i Rosengård tvingas flytta för mögelskador i lägenhet

Hyresgäst i Rosengård tvingas flytta för mögelskador i lägenhet | SVT Nyheter

20 nov. 2021 — En hyresgäst lämnade sin lägenhet i Rosengård utan tillsyn under nästan tio månader, och kom hem till mögeltäckta väggar och tak.

En hyresgäst lämnade sin lägenhet i Rosengård utan tillsyn under nästan tio månader, och kom hem till mögeltäckta väggar och tak. Enligt Svea Hovrätt är han skyldig att genast flytta.

Stora skador kan leda till att hyresgästen förlorar sin lägenhet

Stora skador kan leda till att hyresgästen förlorar sin lägenhet | SVT Nyheter

29 mars 2021 — I februari beslöt hyresnämnden i Malmö att hyresgästen i en gravt mögelskadad lägenhet inte får behålla sitt hyreskontrakt.

Sedan 2010 har drygt 1 500 hyresgäster i Skåne och Blekinge blivit av med sina hyreskontrakt. Vanskötta lägenheter, obetalda hyror, olovlig andrahandsuthyrning och störningar är några av orsakerna.

Från mögelkaos till ljust och fräscht – hans lägenhet blev …

Miljöförvaltningen kritisk mot Balders agerande i fall med möglig lägenhet | SVT Nyheter

6 apr. 2021 — Foto: SVT … som bott i en lägenhet med mögel i mer än tre år. … säger om att Balder lät familjen bo i den mögliga lägenheten i tre år.

Miljöförvaltningen är kritisk mot fastighetsbolaget Balders agerande i fallet med Fatmire Azizaj och hennes familj, som bott i en lägenhet med mögel i mer än tre år.– När vi får en sådan här anmälan så agerar vi direkt. Det kan vara direkt hälsofarligt att bo i en sådan miljö, säger Jakob Bondesson, inspektör på miljöförvaltningen.

Miljöförvaltningen kritisk mot Balders agerande i fall med …

Isabelles första lägenhetsköp blev en mögelkatastrof | SVT Nyheter

Isabelles första lägenhetsköp blev en mögelkatastrof. Publicerad 20 april 2019. När Isabelle Klockare skulle köpa sin första lägenhet hade hon stora …

När Isabelle Klockare skulle köpa sin första lägenhet hade hon stora förhoppningar på en bra affär. Men efter köpet visade sig flera fel – och värst av allt: runt alla fönster fanns en kraftig mögeltillväxt.

Isabelles första lägenhetsköp blev en mögelkatastrof

Fuktexperten: Inte sett den typen av tillväxt under mina 27 år | SVT Nyheter

29 mars 2021 — Fukt och mögel har spridit sig över en hel lägenhet i Malmö och … det som har hänt visade SVT Nyheter Skåne bilder från lägenheten för en …

Fukt och mögel har spridit sig över en hel  lägenhet i Malmö och orsakat stora skador på väggar, golv och tak.För att försöka få en förklaring till det som har hänt visade SVT Nyheter Skåne bilder från lägenheten för en expert på Anticimex

Fuktexperten: Inte sett den typen av tillväxt under mina 27 år

Höggravida Eveline tvingas bo kvar i möglig lägenhet | SVT Nyheter

25 maj 2018 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Trots att det hittats mögel i lägenheten och trots att den höggravida Eveline Bernardo fått allergiska besvär, så får hon och familjen ingen evakueringslägenhet under renoveringen.

Höggravida Eveline tvingas bo kvar i möglig lägenhet

Bostadsjätten Balders mögelrum i Bergsjön blev Fatmires mardröm – fick ingen hjälp | SVT Nyheter

7 apr. 2021 — Resultatet från besiktningen visade att flera rum i lägenheten var fukt- och mögelskadade. Först då, tre år efter att Fatmire upptäckt möglet, …

Det som pågick i rummet bakom den låsta dörren förstörde Fatmires liv. I tre långa år slog hon flera gånger larm – men fastighetsägaren Balder agerade inte.Under tiden blev hennes son sjuk och möglet spred sig till fler rum, men någon ursäkt eller ekonomisk ersättning har Fatmire Azizaj fortfarande inte fått.

Keywords: möglig lägenhet svt