Svt norrby

Här försöker maskerade män stoppa SVT:s reportrar på Norrby

Här försöker maskerade män stoppa SVT:s reportrar på Norrby | SVT Nyheter

24 juni 2021 — Här försöker en grupp män stoppa SVT:s inspelning på Norrby i Borås. Tv-teamet skulle följa upp tisdagens storbråk i området och blev då …

Här försöker en grupp män stoppa SVT:s inspelning på Norrby i Borås. Tv-teamet skulle följa upp tisdagens storbråk i området och blev då hotfullt konfronterade mitt framför ögonen på polisen.– Jag blir förbannad. Några unga män har på ett aggressivt sätt, med kränkningar och med hot, hindrat mina medarbetare från att göra sitt jobb. Det gör mig arg och ledsen, säger Anton Svendsen, redaktionschef på SVT Nyheter Väst.

Så ska Norrby bort från polisens lista över utsatta områden

Så ska Norrby bort från polisens lista över utsatta områden: ”Kommer ta minst 20 år” | SVT Nyheter

9 sep. 2022 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Skjutningar, kriminella nätverk och upplopp. Stadsdelen Norrby i Borås har de senaste åren drabbats av svår kriminalitet – nu tar staden och det kommunala bostadsbolaget inspiration från Gårdstensmodellen för att få bukt med problemen.– Sedan kommer det ta minst 20 år innan stadsdelen är som vilken annan som helst, säger förvaltningschefen Jonas Ward.

Upploppet på Norrby startade med bråk vid fotbollsplan

Upploppet på Norrby startade med bråk vid fotbollsplan | SVT Nyheter

28 juni 2021 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Det var en misshandel vid en fotbollsplan som blev gnistan till upploppet på Norrby i Borås i förra veckan. Det säger Mattias Ramsö, lokalpolisområdeschef i Borås.Ännu är ingen gripen.

Väderprognos för Norrby – SVT Nyheter

Väderprognos för Norrby | SVT Nyheter

Se hur vädret ska bli där du befinner dig – timme för timme. Här kan du även läsa månadskrönikor, lära känna SVT:s meteorologer och hitta läsarnas …

Se hur vädret ska bli där du befinner dig – timme för timme. Här kan du även läsa månadskrönikor, lära känna SVT:s meteorologer och hitta läsarnas väderbilder.

Valresultat 2022 för Norrby Södra i regionvalet | SVT Nyheter

Norrby Södra har 1280 invånare. Jämfört med riket har distriktet en hög andel unga och en låg andel äldre. Av de som bor här har 78% utländsk bakgrund och …

Valresultat 2022 för valdistrikt Norrby Södra i regionvalet.

Het debatt mellan L och V om Norrby i Borås – SVT Nyheter

Het debatt mellan L och V om Norrby i Borås: ”Hota människor att omhänderta barn” | SVT Nyheter

8 sep. 2022 — Politikerna i Borås är överens om att brottsligheten på Norrby är ett problem – men frågan är hur den ska lösas?

Politikerna i Borås är överens om att brottsligheten på Norrby är ett problem – men frågan är hur den ska lösas? När Liberalerna och Vänsterpartiet i Borås diskuterade frågan blev ordväxlingen intensiv.– Hotar människor att omhänderta barn om de inte kan språket vid två års ålder, säger Stefan Lindborg (V), gruppledare i Borås.

Angrep SVT:s reportrar – åtalas för olaga hot

Angrep SVT:s reportrar – åtalas för olaga hot | SVT Nyheter

17 nov. 2021 — Boende på Norrby har rätt att ta del av rapportering av vad som händer i … Se när maskerade män försökte stoppa SVT:s reportrar på Norrby.

Med hot och slag mot kameran försökte flera maskerade personer stoppa SVT:s reportrar från att rapportera dagen efter ett storbråk i Borås i somras. Nu åtalas en man i 25-årsåldern för olaga hot.– Boende på Norrby har rätt att ta del av rapportering av vad som händer i deras område, och när journalister hindras i deras arbete blir den rättigheten hotad, säger assistentåklagare Sofia Bryngelsson.

Polischefen om storbråket i Borås: Både barn och vuxna …

Polischefen om storbråket i Borås: Både barn och vuxna inblandade | SVT Nyheter

23 juni 2021 — Ingen var vid 12-tiden på onsdagen gripen för något brott. Relaterat. Här försöker maskerade män stoppa SVT:s reportrar på Norrby.

Både barn och vuxna var inblandade i det våldsamma upplopp som bröt ut i stadsdelen Norrby i Borås på tisdagskvällen. Polisen försöker nu reda ut vad den som orsakade bråket och utesluter inte gripanden. – Det finns misstankar om brott och vi har en del filmmaterial att gå igenom, säger Mattias Ramsö, lokalpolisområdeschef i Borås.

Flera knivdåd i Borås under måndagskvällen – SVT Nyheter

Flera knivdåd i Borås under måndagskvällen | SVT Nyheter

18 jan. 2023 — Mannen är misstänkt för försök till mord och försök till grov misshandel. Hittades i trapphus på Norrby. Strax efter klockan nio på kvällen kom …

Inom loppet av några timmar larmades polisen till tre olika händelser i Borås under måndagskvällen som handlade om knivdåd eller knivhot.

Keywords: svt norrby, norrby svt