Torbjörn nilsson expressen

Torbjörn Nilsson – här hittade du hans samlade texter

Torbjörn Nilsson är politikreporter på Expressen och författare. Visa mer. Leissner om Sabunis ultimatum: ”Jag gråter”.

Torbjörn Nilsson (journalist) – Wikipedia

Allt från skribenten · Leissner om Sabunis ultimatum: ”Jag gråter” · Oron för vaccinationen: ”Det är aldrig Stefans fel” · Tegnell agerar som en polariserande …

Torbjörn Nilsson – Facebook

Här har vi samlat alla artiklar om Torbjörn Nilsson Expressen på Expressen.se. Läs de senaste nyheterna och se tv-klipp om Torbjörn Nilsson Expressen.

Torbjörn Nilsson och Maggie Strömberg går till SvD | Schibsted

Här har vi samlat alla artiklar om Torbjörn Nilsson – fotboll på Expressen.se. Läs de senaste nyheterna och se tv-klipp om Torbjörn Nilsson – fotboll.

Torbjörn Nilsson (@TorbjornNilsso) / Twitter

År 2021 lämnade han Expressen för att arbeta med Svenska Dagbladets nyhetsredaktion. Nilsson har gjort sig känd för långa, gestaltande och fördjupande texter om …

SvD rekryterar Maggie Strömberg och Torbjörn Nilsson från …

Torbjörn Nilsson. 1 256 gillar. Journalist på Expressen. Författare och föreläsare. Bevakar sedan 2003 svensk inrikespolitik. torbjorn.nilsson@expressen.se.

Torbjörn Nilsson och Maggie Strömberg går till SvD | Schibsted

14 jan. 2021 — Torbjörn Nilsson har varit på Expressen sedan 2014 och innan dess var han med och startade tidningen Fokus där han också var politikredaktör.

Svenska Dagbladet värvar Maggie Strömberg och Torbjörn Nilsson. ”Det är två av Sveriges absolut främsta politikskribenter. De kommer att lyfta vår, redan starka, politikbevakning. Det är också två personer som har en syn på journalistiken som stämmer väldigt väl överens med Svenska Dagbladets”, säger chefredaktör Anna Careborg.

Undrar fortfarande hur valberedningen gjorde sitt jobb när de valde ut just de här tre? expressen.se.

SvD rekryterar Maggie Strömberg och Torbjörn Nilsson från Expressen – Dagens Media

14 jan. 2021 — Torbjörn Nilsson, 40, som också rekryteras från Expressen till SvD skriver kolumner om svensk politik i Expressen sedan 2016. Han var …

Efter stort hemlighetsmakeri är det nu klart att politikjournalisterna Maggie Strömberg och Torbjörn Nilsson rekryteras till Svenska Dagbladet.

Keywords: torbjörn nilsson expressen